سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

البته با توجه به نوع میلگرد مصرفی و همچنین کاربری ساختمان، ارتفاع بتن از روی سطح فوقانی ورق ذوزنقه ای ممکن است به ۷ سانتی متر نیز برسد که این امر حجم بتن مصرفی برای یک متر مربع را می تواند تا ۰٫۱۴ متر مکعب افزایش دهد. بتن مصرفی در سقف عرشه فولادی با عیار معمولاً ۳۵۰ کیلوگرم در متر مکعب و با اسلامپ ۱۲ انجام می گردد.

نصب پروفیل‌های فولادی به منظور افزایش استحکام سازه و پایداری سقف.

بخش اولیه از چارچوب مورد استفاده در بیشتر سقف‌های مسطح سقف عرشه فولادی را گویند. این نوع سازه یک صفحه است که بر روی تیرچه سقف امتداد یافته و یک سطح ساختاری را فراهم می‌کند که بر روی آن می‌توان بتن ریزی سقف را انجام داد.

از کارخانجات معروفی که این ورق ها را با کیفیت بالا تولید می کنند می توان به کارخانه امیرکبیر کاشان، هفت الماس قزوین، تاراز شهرکرد و فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. همچنین در بازار، ورقهای گالوانیزه وارداتی مانند ورق هندی، قزاق، اوکراین و چینی موجود می باشد.

نوع و فاصله میلگردهای این شبکه از سطح فوقانی دال، به ضخامت دال بستگی دارد. در مرحله آخر بتن‌ریزی روی عرشه فولادی انجام می‌شود. سپس آن را صاف می کنند. این عملیات معمولاً برای سازه‌هایی مثل سقف پارکینگ کاربرد دارد. در زمان اجرای سقف عرشه فولادی باید به نوع ورق فولادی و ضخامت آن توجه کنیم.

اجرای چنین سقف‌هایی به دلیل نظم و یکپارچگی، از زیبایی بصری خوبی برخوردار است.

این سقف ها در دو نوع معمولی و مرکب به تولید می رسند. سقف های مرکب خود در چند نوع مختلف وجود دارند که برای ساخت شان از آرماتور، گل میخ یا ورق های گالوانیزه آج دار استفاده می شود.

۲. تیرهای فولادی: تیرهای فولادی جزء مهم ساختار سقف عرشه فولادی هستند. این تیرها برای پشتیبانی از عرشه و تحمل بار ساختمان طراحی شده‌اند.

این مرحله به روش دستی و یا مش‌های آماده بر روی ورق انجام می‌شود. روش دستی در واقع همان بستن میلگرد و مفتول است.

روش اول استفاده از دوربین و یا ترازیاب است که در این روش بتن ریزی سقف عرشه فولادی و کف سازی به کمک دوربین توتال و یا ترازیابهای لیزری صورت میگیرد .حسن این روش سرعت و دقت بالاتر و همچنین عدم نیاز به پروفیل جهت اجرای دلیل می باشد .

قاب فولادی و عرشه فولادی کامپوزیت معمولاً برای ساخت سازه‌های پارکینگ یک‌طبقه و چند‌طبقه استفاده می‌شود؛ زیرا با‌توجه‌به قیمت ورق آهن نصب آن سریع، هزینه تعمیر و نگهداری آن کم و بسیار بادوام و مقرون‌به‌صرفه است.

حالا پس از گذشت یک قرن سقف های عرشه کامپوزیتی به یکی از پرطرفدارترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است.ابتدا از این سقف فقط به عنوان قالب درجا برای انجام بتن ریزی سقف های معمول و متداول استفاده می کردید.

۱. عرشه فولادی: بخش اصلی سقف عرشه فولادی است که برای پوشش سقف به کار می‌رود.

آسمان خراش اجزا سقف عرشه فولادی انواع سقف تیرچه بلوک دال بتنی سایر مقالات سقف کاذب و انواع آن عرشه فولادی کامپوزیت کف کاذب کلیات سقف عرشه فولادی گلمیخ مصالح ساختمانی مقاله مقاوم سازی مقایسه سقف ها میلگرد

Report this page